LOGO ONTWERP

Stap 1: Kernwaarden ontdekken
Het ontwerpen van een logo begint bij jezelf. Wie bent u? Wat doet u? Wat vind u belangrijk? Dit zijn de kernwaarden en zijn het uitgangspunt voor uw logo. Kernwaarden zeggen iets over de kleur, typografie en vorm. Al deze elementen samen vormen uiteindelijk uw indentiteit die ook bepalend zijn voor uw logo en gehele huisstijl.

Stap 2: Wat vindt uw doelgroep
Nu we de kernwaardes vast gesteld hebben, is het belangrijk om te kijken wat uw doelgroep aanspreekt. Moet uw logo uniek zijn en opvallen of juist meer in dezelfde richting gaan als uw concurrenten. Wat vinden u en uw doelgroep belangrijk.

Stap 3: De blauwdruk van uw logo
In stap 3 gaan we de input van stap 1 en 2 verwerken tot vele schetsen en ideeën. Vanuit al deze schetsen halen wij de beste, om te laten zien en feedback op te vragen. Deze feedback vragen we aan professionals en uw doelgroep. Om zo hun associaties met het ontwerp te ontdekken. Met deze feedback ontwikkelen wij de schetsen van het logo verder.

Stap 4: Het uitwerken van het logo
Wanneer er voor een definitief ontwerp gekozen is, gaan we deze uitwerken. Dit ontwerp wordt digitaal uitgewerkt zodat, het op elke huisstijl uiting gebruikt zal kunnen worden. Uiteindelijk krijgt u dus een in vector uitgewerkt logo.

Logo Ontwerp

Heeft u interesse of vragen?

Kom langs voor een bakje koffie, deel uw ideeën en wensen en laat u inspireren. Wij denken graag met u mee! Of weet u al precies wat u wilt vraag dan een vrijblijvende offerte aan.